2014. január 4., szombat

Zsírégető Mítoszok

CÉLZOTT FOGYÁS:



„Csak a hasamról akarom ledolgozni az úszógumit, máshonnan nem.” „Csak a belső combjaimat akarom lefogyasztani.” „Csak a felkarom hátsó részéről akarom eltüntetn..." Állandóan ilyeneket hallani nők szájából.Csahogy ez az, amit lehetetlen elérni. Miért is? Mert NINCS helyi zsírégetés, mindig egyenletesen vesztünk zsírt. Ezért is van, hogy amikor valaki zsírt veszt, látványosan kisebb lesz a melle, mivel a mell nagy része zsírszövet.
Hihetetlen, hogy mennyi helyen le lett már írva, hogy „célzott zsírcsökkentés” nincs, mégis emberek tömegei végzik ismétlések ezreit mindenféle hasizom gyakorlatokból, törzsforgásokból, hogy megszabaduljanak a derekukat, hasukat fedő zsírtól. Konkrétabban, 250 000 hasprést kell elvégezni 0.45 kg zsír elégetéséhez – ami napi 100 hasprést jelent 7 éven keresztül.Ennél már az is többet ér ha 1 utcát gyalogolsz. Az az égető érzés az izmokban a századik hasprés vagy az ezredik törzsfordítás után pedig nem azt jelzi, hogy „ég a zsír”, hanem, hogy fárad az izom.





MINÉL JOBBAN IZZADSZ, ANNÁL TÖBB ZSÍRT ÉGETSZ EL:

Kamu.Minnél keményebben edzel annál több kalóriát égetsz el maximum.Az izzadás függhet a nagy testsúlytól, van aki genetikailag izzadós.Meleg száraz környezetben is jobban izzad az ember,vagy melegen felöltözve. A melegben, műanyag „izzasztó” ruhában végzett edzés tényleg gyors súlycsökkenést eredményez, de ez az elvesztett súly inkább víz, amit az edzés után pótolni kell, ha nem akarjuk az egészségünket veszélyeztetni.Szóval inkább ne tekergest magad folpackkal ,mert csak nehezebben mozogsz tőle,és ugyis vissza iszod az elvesztett vizet.

VANNAK NEGATÍV KALÓRIATARTALMÚ ÉTELEK:

Képtelenség.Egyesek szerint egyes ételek megemészétse több kalóriát igényel mint amennyi maga a kaja.Zöldségeket és gyümölcsöket emlegetnek ide.De ilyen nincs, a gyümölcsökben cukor van, és amugy is a rostoknak is van kalória tartalmuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése